Refresh Tea

 Здравейте! 

От както имам блог, имам и късмета да срещам хора, с които имаме еднакви цели, мислене и идеи. Запознах се с хора, които имат малки или средни бизнеси и аз лично много се радвам на тях и на тяхната борбеност и труд.  И преди да имам блог, винаги съм ги подкрепяла. Вярвам в целите им! Такива хора са и създателите на @refreshteabg !



Тяхната цел е  с помощта на билките и Аюрведа да помогнат за решаването на някои от най-наболелите проблеми на съвременния човек: наднорменото тегло и заседналия начин на живот, пречистването на организма помощ при  напрегнатото и стресиращо ежедневие. 

Споделяйки идеята им с вас, бих се радвала, ако откриете и себе си в техните цели, послание и продукти. Аз съм от хората, които вярват, че с помощта на билките човек може да си помогне за доста различни проблеми. Разбира се няма да твърдя, че билките са панацея, няма да налагам на някого моето мнение. 


Аюрведата е наука зародила се преди векове в Индия, която е в основата на билковите чайове и лечението с билки. @refreshteabg открили авюрведа лечители с дълъг опит в употребата на билки в Индия. След обсъждане на различни билки, рецепти и чайове се преминало към  тестване на не малко варианти, докато се спрът на финалните три, които съдържат само основни и силно ефикасни билки, наред със страхотен аромат и вкус. Така Българо – индийското аюрведа партньорство започва.


Refresh Tea  е 100% изцяло натурален, без ГМО, без соя, глутен и захар. Техните чайове са направени от 100% натурални съставки, без химикали.

Ако сте любители на чая непременно разгледайте каталога на @refreshteabg ! Аз лично от скоро използвам техните чайове и за момента мога да изразя само силно положителното си мнение към тях. Ще ви споделя може би и още един пост за тях след като съм ги използвам известно време. 😇

Ще се радвам, ако споделите в коментарите дали този пост ви беше интересен и дали бихте опитали от чайовете на @refreshteabg ? 😇

Коментари

Популярни публикации от този блог

Кето кекс с боровинки/ keto cake with blueberries

Кето крекери със семена

Кето лавандулова торта с боровинки